Referenties


  • Gea is een professionele ondersteuner die goed onderscheid maakt tussen waar een directie zelf moet sturen en waar professionele ondersteuning werk uit handen kan nemen. Ze reageert altijd snel en kundig op de vragen die ik heb. Ze communiceert daarbij prettig en professioneel. Ik doe graag een beroep op haar expertise!

Marytsje Flapper
Directeur basisschool St. Bonifatius, Woudsend

  • Expertise, professionaliteit en slagvaardigheid  typeren  Gea de Hoop. Een geweldige professional om mee samen te werken en te sparren, die gewoon doet wat ze zegt. Komen wij er even niet uit, Gea pakt het op en gaat door totdat het probleem is opgelost.

Piet-Hein Herfkens
Directeur Thomas van Aquinoschool, Sneek

  • Wij werken met 31 scholen binnen onze stichting ‘de BMS’ met het administratiepakket ESIS van Rovict.  Gea heeft de supervisie over alle scholen en is voor de directeur het directe aanspreekpunt. Op vragen geeft zij het juiste antwoord en voor problemen de juiste oplossing. Haar kracht is eenheid te brengen in het gebruik van ESIS binnen onze stichting, scherp controle te houden over de uitlevering met BRON en het verzorgen van cursussen ‘op maat’.

Jeroen Meijnders,
Directeur St. Jozefschool, Heeg

  •  Gea is voor onze school het aanspreekpunt voor alle vragen binnen Esis. Als er vragen zijn reageert zij direct, professioneel, meedenkend en oplossingsgericht. Elke vraag neemt zij serieus en indien nodig komt zij ter plaatse toelichting geven. Daarnaast is Gea een prettig persoon om mee samen te werken.

 Sandra Rodenhuis
Directeur Teake Jan Roordaschool, Wytgaard